Home / Rheden-Regiobode / Spanso naar het Duynhuis

Spanso naar het Duynhuis

DIEREN – Donderdag 16 januari zijn de leden van Spanso welkom in het Duynhuis in Dieren. De mensen uit Spankeren worden ontvangen door Joukje Faber, die een rondleiding door en een toelichting geeft op het Inloophuis. Daarna wordt de recreatieve activiteit decopatch aangeboden. Met servetten kunnen glasplaatjes bekleed worden die ter decoratie neergezet kunnen worden. De leden verzamelen om 14.00 uur bij de ingang van het Duynhuis.

Lees ook

Nationale Voetbaldag bij sc Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 12 juni deed sc Rheden mee aan de Nationale Voetbaldag. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.