Home / Rheden-Regiobode / Spanso naar het Duynhuis

Spanso naar het Duynhuis

DIEREN – Donderdag 16 januari zijn de leden van Spanso welkom in het Duynhuis in Dieren. De mensen uit Spankeren worden ontvangen door Joukje Faber, die een rondleiding door en een toelichting geeft op het Inloophuis. Daarna wordt de recreatieve activiteit decopatch aangeboden. Met servetten kunnen glasplaatjes bekleed worden die ter decoratie neergezet kunnen worden. De leden verzamelen om 14.00 uur bij de ingang van het Duynhuis.

Lees ook

Denken vanuit overvloed bij 4Noppes

DIEREN – De afvalberg verminderen en mensen verbinden. Dat zijn de doelstellingen van 4Noppes in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.