Home / Doesburg-Regiobode / Sonsbeekkwintet speelt in Doesburg

Sonsbeekkwintet speelt in Doesburg

DOESBURG – Zondag 19 januari om 15.00 uur speelt het Sonsbeekkwintet werken van Johannes Brahms in de Gasthuiskerk in Doesburg. Op het programma staan het klarinetkwintet in b, opus 115 (1891) en het strijksextet in Bes, opus 18 (1860). Het Sonsbeekkwintet bestaat uit vijf strijkers: een kwartet strijkers en een extra cello. Kenners roemen deze bezetting als een van de beroemdste van de muzikale romantiek. Het kwintet bestaat uit violisten Winnie Hanel en Arthur Ornée, altviolist Bart Peters en cellisten Mariette Freijzer en René Berman. Zij spelen in dit concert samen altviolist Elisabeth Smalt en klarinettist Diederik Ornée. De toegang bedraagt 19,50 euro, inclusief pauzedrankje.

Lees ook

Huldiging trouwe leden Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps zijn drie trouwe leden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.