Home / Rheden-Regiobode / Solo-expositie Nicole Laceur

Solo-expositie Nicole Laceur

VELP – Lijn 1 Galerie & kunstuitleen in Velp exposeert tot en met zondag 9 februari de nieuwste werken van impressionist kunstenares Nicole Laceur. Nicole Laceur komt uit een artistieke familie en groeide op tussen schilderijen en andere kunst. Na een modeopleiding woonde zij in Parijs. Geïnspireerd door deze kunstzinnige omgeving bleek al snel dat zij zich volledig aan het schilderen wilde wijden. Zij maakt gebruik van diverse technieken die zij zich in de loop der jaren eigen heeft gemaakt. Haar materiaal bestaat uit een combinatie van olieverf en acryl. Door deze gemengde techniek ontstaat een specifieke sfeer die kenmerkend is voor haar werk. Haar schilderijen worden over de hele wereld verkocht. Zij heeft onder andere geëxposeerd in München, Amsterdam, Zwitserland, Carmel en San Francisco. De expositie is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.

www.galerie-lijn1.nl

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.