Home / Doesburg-Regiobode / Snoeicursus appel en peer Museumtuin ’t Olde Ras

Snoeicursus appel en peer Museumtuin ’t Olde Ras

DOESBURG – De Stichting Behoud en Bevordering Fruitcultuur geeft op zaterdag 25 januari een eendaagse snoeicursus appel en peer voor beginners in Museumtuin ‘t Olde Ras in Doesburg. De aandacht gaat uit naar het onder de knie krijgen van de basissnoei voor appel- en perenbomen. De cursus duurt één dag van 9.30 tot 16.00 uur. De ochtend wordt geopend met koffie en gebak en daarna gebruikt voor theorie. Na een aangeklede lunch gaan de deelnemers naar buiten voor de praktijk. De dag wordt afgesloten met een hapje en drankje. De kosten bedragen 35 euro per persoon. Deelnemers hoeven alleen zelf een scherpe handsnoeischaar mee te nemen. Opgave kan via tel. 06-51268802 of fructus@stipte.nl.

Lees ook

Mike uit Doesburg winnaar Misterverkiezing

DOESBURG – Mike van Doorn uit Doesburg is zondag 12 september de winnaar geworden van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.