Home / Nieuws / Snelkraak bij Velpse juwelier

Snelkraak bij Velpse juwelier

VELP (GELDERLAND) – Bij juwelierszaak Paul van Zeeland aan de Arnhemsestraatweg in Velp is in de nacht van zondag 29 op maandag 30 december een snelkraak gepleegd met behulp van een explosief. Rond 3.30 uur wisten de daders met een knal het rolluik en de ramen kapot te krijgen, zodat ze de winkel binnen konden komen. De eigenaresse, die boven de zaak woont, schrok wakker van de knal. De politie vermoedt dat een vuurwerkexplosief is gebruikt en staat verbaasd van de hoeveelheid geweld die is gebruikt voor en ramkraak, dit gebeurt niet vaak. Na de kraak zijn de drie verdachten gevlucht met een nog onbekende buit. Er werd een grote zoekactie opgestart met onder andere een politiehelikopter, maar zonder resultaat.

Foto: Roland Heitink/Persbureau Heitink

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.