Home / Doesburg-Regiobode / Sfeervolle Winterfair in Giesbeek

Sfeervolle Winterfair in Giesbeek

GIESBEEK – In de Martinuskerk in Giesbeek was afgelopen zondag 5 januari een sfeervolle wintermarkt. Er stonden vele kramen met leuke spulletjes, zoals streekproducten, curiosa en zelfgemaakte artikelen. Daarnaast konden de bezoekers genieten van verschillende soorten muziek, van zang tot instrumentaal en van een duo tot een complete band. De lammetjes en schapen stonden vooraan in de kerk weer opgesteld en gaven al een heel voorzichtig gevoel van lente. Winterse kost was in de hal verkrijgbaar: heerlijke erwtensoep met worst, maar ook een lekker broodje braadworst. Het was al met al een prachtige wintermarkt, die heel druk bezocht werd. Een mooi begin van het nieuwe jaar voor de Giese kerk.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Huldiging trouwe leden Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps zijn drie trouwe leden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.