Home / Nieuws / SC Rheden huldigt jubilarissen

SC Rheden huldigt jubilarissen

RHEDEN – Op zaterdag 4 januari trapte sc Rheden traditiegetrouw het nieuwe jaar af met de Oliebollencup, een vriendschappelijke wedstrijd tussen het oude tweede elftal dat tien jaar geleden kampioen werd en een team bestaand uit trainers en leiders van sc Rheden. Aansluitend werd de nieuwjaarsreceptie gehouden waar de jubilarissen worden gehuldigd. Dit jaar was het de beurt aan vier leden: Hans Roelofse is 25 jaar lid, Toon Aalders is 50 jaar lid, Henk Matser is al 70 jaar lid en Henk Daniël is maar liefst 75 jaar lid van de vereniging.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.