Home / Rheden-Regiobode / Samen 75 jaar bevrijding vieren in Dieren

Samen 75 jaar bevrijding vieren in Dieren

DIEREN – Op zaterdag 18 april wordt 75 jaar bevrijding gevierd in Dieren. Om hier echt een feestdag van te maken, hebben de Dierense Oranjestichting en de ondernemers van Winkelcentrum Dieren de handen ineengeslagen. Er wordt een feestprogramma opgesteld voor de zaterdag en de initiatiefnemers hopen dat Dierenaren, met name verenigingen, hieraan een bijdrage willen leveren. Keep Them Rolling rijdt met een flinke stoet oude legervoertuigen door Dieren en het is de bedoeling om ‘de bevrijders’ een warm welkom te geven. Iedereen die een idee heeft voor een bijdrage aan het feestprogramma, kan contact opnemen via info@winkelcentrumdieren.nl of ,et het centrummanagement Dieren via tel. 06-15315566.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.