Home / Doesburg-Regiobode / Samen 260 jaar lid van de muziek

Samen 260 jaar lid van de muziek

HUMMELO EN KEPPEL – Op maandagavond 6 januari heeft Muziekvereniging Hummelo en Keppel een gezellige nieuwjaarsborrel gehouden voor de leden en partners. Een zestal leden werd deze avond door de voorzitter gehuldigd voor hun langdurig lidmaatschap van de vereniging en voor de fusie van ofwel De Eendracht Hummelo of Olden-Keppel.
Dirk Jan Huntelaar en Karen van Maren zijn beiden 25 jaar lid. Hans Schreurs maakt al 40 jaar muziek en Ineke Boomkamp al 50 jaar. Hetty Wiedijk en Freek Jolink zijn gehuldigd voor hun 60-jarig lidmaatschap. Elke jubilaris is niet alleen al jarenlang trouw lid op muzikaal gebied, maar ook betrokken bij acties en overig vrijwilligerswerk binnen de vereniging. Ze zijn allemaal samen met hun partners en (klein)kinderen in het zonnetje gezet en de voorzitter wist mooie anekdotes over hen te vertellen. De vereniging hoopt dat de muzikanten nog vele jaren met plezier kunnen blijven spelen.

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.