Home / Nieuws / Rik uit Rheden Nederlands Kampioen boogschieten

Rik uit Rheden Nederlands Kampioen boogschieten

RHEDEN – De achttienjarige Rik Snelder uit Rheden is zaterdag 25 januari Nederlands Kampioen geworden tijdens het NK Boogschieten indoor in Den Bosch. Hij werd kampioen in de categorie compound junioren. Tevens won hij zondag 26 januari het zilver tijdens het NK boogschieten indoor in de categorie Heren compound. Tijdens een spannende finale verloor Rik in de shoot-off van Peter Elzinga. Rik is sinds 2012 lid van ABC Taxus in Arnhem en sinds oktober 2017 traint hij bij het regionaal trainingscentrum in Almere. Tevens maakt hij deel uit van Jong Oranje.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.