Home / Nieuws / Rhedens Fanfare Corps kijkt terug op drukke decembermaand

Rhedens Fanfare Corps kijkt terug op drukke decembermaand

RHEDEN – Het Rhedens Fanfare Corps (RFC) heeft een drukke, maar zeer mooie muzikale decembermaand achter de rug. Er werd begonnen met de medewerking aan de Christmas Sing-a-Long in Velp en Dieren. Ook heeft het RFC samen met het Thomassen Mannenkoor op 13 december medewerking verleend aan de onthulling van het ‘steenbakkerspaneel’ bij de Laakbrug in Rheden. Op 19 december werd er gespeeld bij de kerstviering met kinderen en ouders op de Holtbanckschool in Rheden. Ook werd er een serenade gebracht bij één van de leden, Gerrit Peters, die op 20 december met zijn vrouw Gerda het vijftigjarig huwelijk vierde.
Zondag 22 december was het traditionele concert onder leiding van Harry van Bruggen samen met het Thomassen Mannenkoor in een overvolle Dorpskerk. Het talrijke publiek heeft mogen genieten van prachtige muziek en mooie zang. Het orkest bracht nummers als Hymn to the Fallen, I’ll Walk with God, Condacum, Path to Peace en Silent Night ten gehore. Samen met het koor werd Away in a Manger en We Wish you a Merry Christmas gebracht.
Op kerstavond werd traditiegetrouw weer medewerking verleend aan de kerstsamenzangdienst in de mooie Dorpskerk. Op Eerste Kerstdag waren de muzikanten alweer vroeg uit de veren om de bewoners en belangstellenden van Rhederhof al om 8.30 uur hun kerstklanken te laten horen. Een traditie die al meer dan 50 jaar in ere wordt gehouden. De bijeenkomst werd afgesloten met het gezamenlijk gebruik van koffie met wat lekkers erbij.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.