Home / Rheden-Regiobode / Repair Café in de Oase

Repair Café in de Oase

DIEREN – Donderdag 23 januari opent het Repair Café Dieren weer haar deuren in de Oase. Er kunnen weer fietsen, rollators en koffiezetapparaten ter reparatie worden aangeboden. Ook kledingreparaties worden uitgevoerd. Het café is geopend van 19.00 tot 21.00 uur, na 20.45 uur worden er geen nieuwe reparaties aangenomen. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten zijn van harte welkom. Repair Café draait zonder subsidie.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.