Home / Rheden-Regiobode / Repair Café Dieren

Repair Café Dieren

DIEREN – De vrijwilligers van het Repair Café Dieren wensen iedereen een duurzaam 2020 en hopen dat de klanten van het Repair Café weer veel plezier hebben van alle spullen die gerepareerd zij. Op zaterdag 11 januari is het Repair Café Dieren weer open. Het café is open van 14.00 tot 16.00 uur en na 15.45 uur wordt er geen reparatie meer aangenomen. Een bijdrage aan de onkosten is vrijwillig, maar zeer welkom. Dit kan ook met een pinbetaling.

Lees ook

Kinderen aan de slag met kringloopkunst

VELP – Zaterdag 24 oktober lieten kinderen hun creativiteit de vrije loop bij de Tuinen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.