Home / Doesburg-Regiobode / Pubquiz bij HC’03 in ‘t Hessenhuus

Pubquiz bij HC’03 in ‘t Hessenhuus

DREMPT – Voetbalvereniging HC ’03 houdt de komende weken viermaal een pubquiz in ’t Hessenhuus in Drempt. Op vrijdagen 17 en 31 januari, 7 februari en 6 maart worden belangstellenden in teams van maximaal zes personen blootgesteld aan vragen over onder andere geschiedenis, actualiteit, regio en sport.

In de winterstop waarin voetballers hunkerend naar buiten kijken of ze weer het veld op kunnen, biedt HC ’03 iedereen de kans om gezamenlijk met een mooi evenement deze periode te overbruggen. Voorzitter Mart de Kruif neemt samen met zijn assistentes de organisatie en presentatie van de vier avonden voor zijn rekening.
De pubquiz begint iedere avond om 20.00 uur en de entreeprijs bedraagt 2,50 euro per persoon. Iedere avond zijn er prijzen voor de beste teams, maar de resultaten van de vier avonden worden ook bij elkaar opgeteld in een totaalklassement. Teams mogen niet groter zijn dan zes personen en uiteraard is het gebruik van hulpmiddelen zoals mobiele telefoons en laptops niet toegestaan. Aanmelding is elke quizavond mogelijk vanaf 19.00 uur.
De opbrengst van de entreeprijs wordt gereserveerd voor de jeugdafdeling van de vereniging.

www.hc-03.nl

Lees ook

Mike uit Doesburg winnaar Misterverkiezing

DOESBURG – Mike van Doorn uit Doesburg is zondag 12 september de winnaar geworden van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.