Home / Rheden-Regiobode / Publicaties over 75 jaar vrijheid op de website van Oudheidkundige Kring

Publicaties over 75 jaar vrijheid op de website van Oudheidkundige Kring

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – In het kader van 75 jaar vrijheid komt er elke week op donderdag wat nieuws op de website www.oudheidkundigekring.nl. Ook brengt de Oudheidkundige Kring Rheden Rozendaal een speciale verkiezingsuitgave uit.

De eerste publicatie verscheen al op donderdag 2 januari. Deze bood een overzicht van alle herinneringsmonumenten in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Ook zijn de twee specials van Ambt & Heerlijkheid gepubliceerd die uitgegeven zijn bij 40 jaar en 60 jaar vrijheid.
Op donderdag 9 januari komen op de website verhalen over de oorlog en 75 jaar vrijheid van Laag-Soeren. Op donderdag 16 januari worden artikelen gepubliceerd over herinneringsmonumenten van Dieren, artikelen uit oude nummers van Ambt & Heerlijkheid over de oorlog en 75 jaar vrijheid van Dieren en als extra een PDF van het oorlogsdagboek van T.T. Brandsma. Op donderdag 23 januari worden stukken over Ellecom 75 jaar vrijheid en herinneringsmonumenten van Ellecom op de website gezet. Ten slotte worden op donderdag 30 januari artikelen over De Steeg 75 jaar vrijheid en herinneringsmonumenten van De Steeg gepubliceerd.
Bovendien geeft de Oudheidkundige Kring begin maart een special uit van Ambt & Heerlijkheid: 75 jaar vrijheid voor Rozendaal, Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom, Dieren, Spankeren en Laag-Soeren.

Lees ook

Huldiging trouwe leden Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps zijn drie trouwe leden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.