Home / Rheden-Regiobode / Pronkzitting bij de Heiknüüters

Pronkzitting bij de Heiknüüters

RHEDEN – Op zaterdag 18 januari start carnavalsverenigin de Heiknüüters het seizoen met de jaarlijkse pronkzitting. De zitting wordt gehouden bij Partycentrum Ons Huis in Rheden. Om 20.11 uur betreden de Senaat, Raad van Elf en het Prinsenpaar de zaal. Een belangrijk onderdeel van deze avond is, zoals ieder jaar, de bekendmaking van de Ridder van de Rhedense Leeuw, een onderscheiding die ieder jaar wordt uitgereikt aan iemand die zich heeft ingezet voor de maatschappij en het dorp in het bijzonder. Na het officiële gedeelte barst het feest los. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, de toegangsprijs is 5 euro voor niet-leden en voor de leden is de toegang vrij.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.