Home / Brummen-Regiobode / Presentatie over iconen

Presentatie over iconen

EERBEEK – Op dinsdag 28 januari verzorgt ds Irene Builtjes om 20.00 uur een presentatie in het Filmcafé Kruiskerk. De presentatie gaat over de geschiedenis van iconen en het schilderproces. Zij vertelt ook over de spirituele kracht van deze iconen. Op deze avond zijn er echte iconen te bewonderen. Irene schildert zelf ook iconen en zal ook enkele eigen werken meenemen. Inloop is vanaf 19.30 uur, een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.