Home / Brummen-Regiobode / Plus-zegels voor het goede doel

Plus-zegels voor het goede doel

KLARENBEEK – De Caritas van de RK geloofsgemeenschap Klarenbeek en de Diaconie van de PKN Streekgemeente gaan gezamenlijk sparen voor zoveel mogelijk gratis pakketten van de Plus-winkels. Vanuit beide geloofsgemeenschappen worden de pakketten bezorgd bij mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De actie loopt door tot 1 februari 2020. De zegels kunnen ingeleverd worden bij Plus Imanse of in de daarvoor bestemde doos in de Protestantse Kerk aan de Woudweg en Het Boshuis aan de Kerkweg. Het is tevens ook mogelijk zegels en zegelkaarten in te leveren bij de familie Kleverwal, De Til 20 in Klarenbeek.

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.