Home / Brummen-Regiobode / Pilot Muziekbrigadier

Pilot Muziekbrigadier

BRUMMEN – In januari gaat een pilot van start met de titel ‘Muziekbrigadier’ voor het project Meer Muziek in de Klas. Marjolein Peters start als eerste Muziekbrigadier op een aantal geselecteerde scholen in Brummen en Zutphen. In de gemeente Brummen zijn dat de Oecumenische Basisschool en de Rietgors.
Na een periode van oriëntatie gaat de Muziekbrigadier werken richting een voorstelling, waarbij samenwerking tussen basisonderwijs en de culturele omgeving op aansprekende wijze tot uiting komt. Iedereen merkt, hoort en ziet dat er werkelijk Meer Muziek in de Klas plaats vindt. Dankzij de inzet van de Muziekbrigadier op de school worden ook culturele partners, muziekdocenten en muziekverenigingen betrokken. Hierdoor wordt de culturele en maatschappelijke verbinding gemaakt met de omgeving van de scholen.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.