Home / Brummen-Regiobode / Pianoduo bij Podium Palisium

Pianoduo bij Podium Palisium

EERBEEK – Zondag 19 januari treedt het internationaal geroemde pianoduo Scholtes&Janssens op bij Podium Palisium in Eerbeek. In maart speelt het duo een aantal concerten in China, maar eerst komen zij naar Eerbeek. Na hun debuut in de Carnegie Hall in New York schreef de pers: ‘het hadden net zo goed 25 of 30 vingers kunnen zijn, zo groot en samengesmolten was hun klank. Subliem duo in topvorm’. Het duo won het Prinses Christina Concours in 2003 en 2004 en heeft een drukke agenda met concerten in heel Europa, Noord en Zuid Amerika en Azië. Bij Podium Palisium zal werk te horen zijn van Schubert, Satie, Rimsky-Korsakov en anderen. Na afloop kan men nader kennis maken met deze musici. Aanvang van het concert is 12.00 uur. Toegang is 25 euro, inclusief koffie en drankjes na afloop. Aanmelden is noodzakelijk en kan via ruud.vandermeer@planet.nl.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.