Home / Rheden-Regiobode / Patchworkcursus Atarashii

Patchworkcursus Atarashii

DIEREN – Voor patchworkers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging start op vrijdag 10 januari een cursus Atarashii, bij MarNa’s Patchwork. Dit is een Japanse vouwtechniek waarin heel veel variaties mogelijk zijn. In de vijfdelige cursus worden vier verschillende patronen uitgewerkt alsook het kleurverloop. Er wordt in een klein groepje gewerkt en de lessen worden ook op papier meegegeven. De cursus is bedoeld voor ervaren patchworkers die vertrouwd zijn met rolmes en omnigrid, en voor wie het quilten geen geheimen kent. De cursus vindt plaats op vrijdag 10 en 24 januari, 7 en 21 februari en 6 maart van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname kost 80 euro, inclusief informatie en koffie of thee met lekkers. Meer informatie en voorbeelden zijn te vinden op de Facebookpagina van Marion Nap en aanmelden kan door te mailen naar marion.h.nap@gmail.com.

Lees ook

Huldiging trouwe leden Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps zijn drie trouwe leden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.