Home / Doesburg-Regiobode / Ouder-kindgym bij Unitas

Ouder-kindgym bij Unitas

DOESBURG – Gymnastiekvereniging Unitas in Doesburg start woensdag 8 januari met ouder-kindgym. (Groot)ouders kunnen met hun kind meedoen vanaf het moment dat de peuter zelfstandig kan lopen tot en met de leeftijd van drie jaar. “Juist op deze leeftijd is het opdoen van veel bewegingservaring ontzettend belangrijk”, aldus Unitas. “Bovendien is bewegen gezond. Zodra een kind kan lopen, zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk.” Er wordt gewerkt met een beweegdiploma, dat kinderen helpt bij hun motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling. De lessen ouder-kindgym zijn elke woensdag tussen 9.45 en 10.30 uur in sporthal Beumerskamp. Aanmelden kan via www.unitasdoesburg.nl.

voorzitter@unitasdoesburg.nl
Tel. 06-37332834

Lees ook

Mike uit Doesburg winnaar Misterverkiezing

DOESBURG – Mike van Doorn uit Doesburg is zondag 12 september de winnaar geworden van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.