Home / Brummen-Regiobode / Ouder-kind yoga in Bibliotheek

Ouder-kind yoga in Bibliotheek

EERBEEK/BRUMMEN – In de bibliotheken van Eerbeek en Brummen kunnen ouders samen met hun kind een yogales volgen. Dit kan op zaterdag 18 januari tussen 10.00 en 11.00 uur in de bibliotheek in Brummen en op maandag 20 januari van 15.15 tot 16.15 uur in de bibliotheek in Eerbeek. De les wordt gegeven door Nynke Bos. Zij heeft tien jaar als groepsleerkracht gewerkt in het Speciaal Onderwijs. Yoga en meditatie waren altijd al verweven in haar leven. Ze heeft inmiddels de opleidingen docent Kinderyoga en Mindfulness-trainer voor kinderen met succes afgerond. Afgelopen jaar is haar prentenboek ‘Yo-ga je mee?’ verschenen, een boek met avontuurlijke kinderyogaverhalen vol prachtige illustraties. Toegang tot de lessen in de bibliotheek is gratis, aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Er is beperkt plek, dus wees op tijd met aanmelden. Deze activiteit is een samenwerking tussen Bibliotheek Brummen|Voorst, Stichting Welzijn Brummen, Vérian Consultatiebureau en Boekstart.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.