Home / Brummen-Regiobode / Oud papier Eerbeek

Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht. Dit doen zij ten behoeve van het muziekonderwijs. Het papier wordt opgehaald in de volgende straten (4e zaterdag); Veldweg, Rentmeesterstedeweg, Rentmeesterhof, en de wijk “Werfakker” (het gebied binnen de (incl.) Ringlaan, Groeneweg, (excl.) Boerenstraat en de spoorlijn). De containers dienen voor 08.30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in de container.

Lees ook

Handige Irene Reuvekamp-Efdé 50 jaar

LOENEN – Zondag 12 oktober werd Irene Reuvekamp-Efdé 50 jaar. Zij woont met haar gezin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.