Home / Brummen-Regiobode / Orgelconcert in Schaarsbergen

Orgelconcert in Schaarsbergen

SCHAARSBERGEN – Lars Alexander Mensonides, kantor-organist in Eidskog Noorwegen, verzorgt zondag 26 januari een orgelconcert in de Dorpskerk in Schaarsbergen. Hij speelt deze middag een gevarieerd programma; een keuze uit de Noord-Europese en Scandinavische orgelmuziek. Klassiek en tegelijkertijd toegankelijk voor een breder publiek. Na afloop van het concert is er een ‘meet and greet’ onder het genot van een drankje. Reserveren is niet nodig, een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van deze middag is van harte welkom. Het concert begint om 15.30 uur, de kerk opent om 15.00 uur.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.