Home / Brummen-Regiobode / Organisatie Halloween Eerbeek 2020 in de startblokken

Organisatie Halloween Eerbeek 2020 in de startblokken

EERBEEK – Stichting Activate & Exposure heeft op 20 januari het startsein gegeven voor de organisatie van Halloween Eerbeek 2020. Dit deed de stichting samen met een aantal verenigingen, waaronder Last Gear, de OVE, De Dwarsliggers en Scouting Tapawingo .

Een weekendprogramma in de herfstvakanties is de basis voor het evenement. Zo wordt het op 17 en 24 oktober weer griezelen in Ghost Town, lekker knutselen aan je skelter om mee te doen met de Scary Skelter Rally en ’s avonds genieten van de Halloweenparade. Op de echte datum van Halloween, 31 oktober, is er de spectaculaire Halloween Ride waarbij duizenden fietsers de Halloweenroutes en -locaties aan kunnen doen. Halloween Eerbeek wordt op 31 oktober afgesloten met een spetterende Halloween Party in sporthal De Bhoele.

Foto: Gerrit van de Pol

Lees ook

Meespelen met HV Brummen

BRUMMEN – Deze week start ook voor Handbalvereniging Brummen het seizoen. Op dinsdag, woensdag en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.