Home / Rheden-Regiobode / Oratoriumkoor zoekt zangers voor Messiah

Oratoriumkoor zoekt zangers voor Messiah

DIEREN – Wie dit jaar de Messiah van Händel wil zingen, is welkom om mee te doen met het Oratoriumkoor Veluwezoom in Dieren. Het koor is onlangs met de repetities begonnen en voert het oratorium uit op zaterdag 12 december van dit jaar. Vooral bassen en tenoren zijn welkom, maar ook sopranen en alten mogen zich melden. Wie de Messiah nog nooit gezongen heeft, doet er verstandig aan snel in te stromen. Wie ervaring heeft met het stuk, kan desgewenst later aanhaken, bijvoorbeeld op 27 augustus, na de zomervakantie. De repetities zijn wekelijks op donderdagavond in de Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren. Steeds van 19.30 tot 21.45 uur. Deelname kost maandelijks 24 euro. Dirigent is Ab Weegenaar.

Wim Heitman, tel.026-4953525

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.