Home / Nieuws / Optreden Rose-île in Dorpskerk

Optreden Rose-île in Dorpskerk

RHEDEN – Op zondagmiddag 26 januari treedt Rose-île uit Arnhem op in de Dorpskerk in Rheden. Rose-île brengt een gevarieerd programma en neemt bezoekers met haar tango’s , rumba’s, walsen en luisterliedjes mee naar Frankrijk, Zuid- Amerika, Duitsland en Israël. Vrolijke en ritmische nummers worden afgewisseld met rustige luisterliedjes en melancholische melodieën. Rose-île bestaat uit zangeres Toetie Rijnaard, zij wordt begeleid door Theo Worm, op klarinet en gitaar, Gérald Baldeo op gitaar en basgitaar en Nico Hoogland op accordeon.
Rose-île heeft de afgelopen jaren met succes opgetreden op vele plaatsen in Nederland en bij diverse gelegenheden zoals het Charivari Wereld Muziek Festival in Musis Sacrum in Arnhem, het Theater Festival Sonsbeek Avenue in Arnhem, in Deventer, Hummelo, Wijk Bij Duurstede. In 2018 was Rose île finalist van het Concours de la Chanson in Den Haag georganiseerd door de Alliance Francaise. Het concert begint om 15.30 uur. De toegang is vrij, bij de uitgang kan een vrije gift gegeven worden.

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.