Home / Nieuws / Opleidingsorkest Wilhelmina Spankeren wint Jeugdfestival

Opleidingsorkest Wilhelmina Spankeren wint Jeugdfestival

SPANKEREN – Zaterdag 18 januari heeft het opleidingsorkest van muziekvereniging Wilhelmina Spankeren meegedaan aan het Himalaya Music Jeugdfestival in Zeewolde. De muzikanten hebben de eerste prijs gewonnen voor het creatiefst neerzetten van het thema ‘solisten’.
De leerlingen die sinds september 2019 les hebben en nog niet meespelen in het opleidingsorkest hadden een belangrijke rol tijdens dit optreden. Het nummer Do-re-mi, bekend uit The Sound of Music, was voor hen de kans om te stralen als solist. Diverse muzikanten uit het orkest lieten met verschillende solo’s hun beste kunnen horen. De jury was onder de indruk van deze toppers.
Naast een prachtige beker heeft het orkest ook het muziekstuk The Young Soloist ontvangen uit handen van juryleden Ivo Kouwenhoven en Arno Groeneveld.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.