Home / Rheden-Regiobode / Open repetities Thomassen Mannenkoor

Open repetities Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Het Thomassen Mannenkoor in Rheden is op zoek naar nieuwe leden. Alle heren die willen zingen kunnen in twee open repetities op maandagen 20 januari en 3 februari kennis komen maken.

Het Thomassen Mannenkoor bestaat 65 jaar en is opgericht door medewerkers van Thomassen machinefabriek. Door de vergrijzing en het teruglopend aantal zingende leden is het Thomassen Mannenkoor op zoek naar nieuwe zangers, zodat het koor kan blijven bestaan.
Om nieuwe leden de mogelijkheid te geven kennis te komen maken, houdt het koor twee open repetities, op maandagen 20 januari en 3 februari, van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Dorpshuis aan het van Leeuwenplein in Rheden. Belangstellenden kunnen geheel vrijblijvend meemaken hoe de repetities onder leiding van Sabine Geelhof verlopen. In de koffiepauze kan nader worden gesproken met de leden. Wie vooraf vragen heeft, kan contact opnemen met voorzitter Louis Schennink, tel.06-22409182.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.