Home / Brummen-Regiobode / Open repetitie Kinderkoor Klarenbeek

Open repetitie Kinderkoor Klarenbeek

KLARENBEEK – Kinderkoor Klarenbeek zoekt nieuwe leden. Tijdens twee open repetities kunnen kinderen kennis maken met het koor. De repetities vinden plaats op dinsdag 28 januari en dinsdag 4 februari. De repetitieavond duurt van 18.15 tot 19.00 uur in het MFC in Klarenbeek. Sinds 2017 bestaat het kinderkoor van Muziekvereniging Klarenbeek. Toen initiatiefneemster Babette Lanters-Roosnek opzoek was naar een koor voor haar dochter bleken er nauwelijks kinderkoren in de omgeving te bestaan. Daarom richtte ze samen met dirigent Alette van den Brul het Kinderkoor in Klarenbeek op. De leeftijd is van 5 tot 12 jaar en een aantal keer per jaar is er en optreden. Mocht de repetitieavond op dinsdag lastig zijn in verband met bijvoorbeeld sport, dan kan dat aangegeven worden via info@muziekverenigingklarenbeek.

Lees ook

Aangepast plan Dorpshart Loenen matig ontvangen

LOENEN – Al eerder mochten de direct aanwonenden en anderen zich in De Brink buigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.