Home / Rheden-Regiobode / Open Podium in de Bundel

Open Podium in de Bundel

DIEREN – In de eerste helft van 2020 houdt Cultuurbedrijf RIQQ vier keer een Open Podium in De Bundel in Dieren. Sinds de renovatie van De Bundel beschikt het gebouw over een theater/concertzaaltje en in samenwerking met Bibliotheek Veluwezoom zorgt Cultuurbedrijf RIQQ voor een invulling van het programma in dit zaaltje. Als eerst is ervoor gekozen om, in samenwerking met Muziekschool Veluwezoom, een serie open podia te organiseren.
Met de organisatie van een Open Podium wil Cultuurbedrijf RIQQ niet alleen lokale talenten een kans geven, maar ook zichtbaar maken wat er op cultureel gebied achter de voordeuren van de inwoners van Rheden plaats vindt. Iedereen die op cultureel gebied iets te melden of te presenteren heeft is van harte welkom. De basis voor de open podia wordt gevormd door leerlingen van Muziekschool Veluwezoom. Bandjes en individuele leerlingen zorgen voor 3 optredens per Open Podium. Hiermee is gegarandeerd dat er een programma is. Rondom deze basis is er in eerste instantie plek voor 4 á 5 optredens van circa 10 minuten door lokale belangstellenden. Het Open Podium staat open voor alle disciplines. De eerste editie van het Open Podium vindt plaats op zaterdag 15 februari. Vervolgens zijn er Open Podia op 21 maart, 16 mei en 20 juni. Voor het aanmelden of verkrijgen van meer informatie kan contact opgenomen worden met Koen van der Mark via koen@cultuurbedrijfriqq.nl.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.