Home / Rheden-Regiobode / Open-darttoernooi in Dieren

Open-darttoernooi in Dieren

DIEREN – Op zondag 26 januari wordt er bij de Dierensche Boys weer het jaarlijkse open-darttoernooi gehouden. Voorinschrijving is mogelijk bij Andy, tel. 06-23262693, of Lex, tel. 06-25517352. Inschrijven in de zaal kan nog tot uiterlijk 10.30 uur, maar vol is vol. Deelname kost 10 euro per persoon. Het toernooi begint om 11.00 uur. Het clubhuis aan de Admiraal Helfrichlaan 95 te Dieren is geopend vanaf 10.00 uur. Vanaf 16.00 uur is er ook een drive-in-show. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Lees ook

Dag van de Ouderen in Theothorne

DE STEEG – 55-Plussers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal zijn op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.