Home / Brummen-Regiobode / Open dagen bij Zarazan

Open dagen bij Zarazan

EERBEEK – Voor alle dansliefhebbers van (inter)nationale dansen houdt volksdansvereniging Zarazan uit Eerbeek open dansdagen. Iedereen uit Eerbeek en omgeving is welkom op maandag 3, woensdag 5 en donderdag 6 februari. Kijken mag, maar meedansen natuurlijk ook. De lessen worden gegeven door ervaren docentes, in de Schuure bij de Korenmolen in Eerbeek. Op maandag 3 februari wordt er gedanst van 19.15 tot 20.45 uur, op woensdag 5 en donderdag 6 februari van 10.00 tot 11.30 uur.

www.zarazan.nl

Lees ook

Meespelen met HV Brummen

BRUMMEN – Deze week start ook voor Handbalvereniging Brummen het seizoen. Op dinsdag, woensdag en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.