Home / Rheden-Regiobode / Open dag bij Helicon MBO Velp

Open dag bij Helicon MBO Velp

VELP – Op zaterdag 25 januari is er van 10.00 tot 15.00 uur open dag bij Helicon MBO Velp. Geïnteresseerden kunnen zich deze dag oriënteren op opleidingen die iets te maken hebben met natuur, water, milieu, voeding of dieren. Ook kunnen bezoekers het klimteam in actie zien, is er een officiële en spectaculaire zaagwedstrijd, kun je als bezoeker zelf bodemonderzoek doen, veel bedrijven uit het werkveld ontmoeten en kun live meekijken hoe een schaapherder zijn schapen drijft. Bezoekers kunnen zich vooraf registreren via opendagen.helicon.nl. De koffie staat klaar.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.