Home / Rheden-Regiobode / Open Coffee voor ondernemers

Open Coffee voor ondernemers

RHEDEN – Donderdag 23 januari wordt van 9.00 tot 11.00 uur een Open Coffee gehouden in Hotel de Roskam in Rheden. Alle ondernemers, groot en klein, succesvol of nog zoekend, starter of al langer bezig, uit de gemeente Rheden en wijde omgeving zijn van harte uitgenodigd op de eerste bijeenkomst van Open Coffee Velp in 2020, dé netwerkplek bij uitstek voor ondernemende mensen die andere ondernemers willen ontmoeten.
Zoals bijna elke maand is er ook deze keer weer een speciale gast. In januari is dat Muriel Garretsen, die naast het werken in haar massagepraktijk ook druk is met het opvangen van hulphonden. Iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig. Voor vragen en suggesties kan contact worden opgenomen met ocvelp@gmail.com.

Lees ook

Textiel Race Mauritiusschool

RHEDEN – Groep 6 van de Mauritsschool in Rheden doet mee aan de Textiel Race. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.