Home / Nieuws / Op zoek naar wilde paarden

Op zoek naar wilde paarden

RHEDEN – Op zondag 26 januari kan er om 14.00 uur op zoek worden gegaan naar de in het wild levende paarden van Nationaal Park Veluwzoom. De IJslandse paarden lopen met een reden in Veluwezoom. Ze houden namelijk de heide open en ze zorgen voor de nodige variatie in de bossen van dit natuurgebied. Hoe dit in z’n werk wordt verteld tijdens deze bijzondere wandeling. Onderweg is er een goede kans om de IJslandse paarden in levende lijve te bewonderen. De start van de wandeling is bij het bezoekerscentrum. Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. De kosten hiervoor zijn voor kinderen en voor volwassenen 7 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.