Home / Brummen-Regiobode / Op de koffie bij IKC Hei & Bos

Op de koffie bij IKC Hei & Bos

HOENDERLOO – IKC Hei & Bos in Hoenderloo is een Integraal Kind Centrum met basisonderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar en is open sinds augustus 2018. Het natuuronderwijs is één van de belangrijkste pijlers en de manier waarop Hei & Bos dat aan kinderen aanbiedt is echt anders. Ongeveer 60 procent van de kinderen komt uit Hoenderloo en de overige 40 procent van de leerlingen komt uit Apeldoorn en omstreken. Op vrijdag 10 januari nodigt IKC Hei & Bos ouders uit om tussen 9.00 en 11.00 uur een kop koffie te komen drinken en een kijkje te nemen in de school. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina: IKC Streekschool Hei & Bos Hoenderloo of op www.heienbos.nl.

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.