Home / Brummen-Regiobode / Onthulling naambord locatie Sporkehout van Stichting Philadelphia

Onthulling naambord locatie Sporkehout van Stichting Philadelphia

EERBEEK – Woensdag 8 januari werd het naambord van locatie Sporkehout van Stichting Philadelphia Zorg in Eerbeek feestelijk onthuld. Na een goede samenwerking van 12,5 jaar van Cluster Zorg Wonen en Cluster Intensieve zorg verhuisden de zes cliënten van Kombuis, ook onderdeel van Stichting Philadelphia Zorg, halverwege 2019 naar locatie het Grasland in Brummen.
Dit betekende voor locatie Sporkehout dat zij kon uitbreiden van twaalf naar negentien cliënten. Na een interne verbouwing zijn er in totaal zeven extra appartementen gerealiseerd voor Cluster Zorg Wonen. Hier zijn zeven cliënten komen wonen met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd van 19 tot 63 jaar. De opening werd verricht in aanwezigheid van cliënten, familie, vrijwilligers en medewerkers. Jan Jacobs, die sinds 1976 bij Stichting Philadelphia Zorg woont, mocht samen met manager Alie Katerberg het nieuwe naambord onthullen. Hierna werd door alle aanwezigen een toost uit gebracht op een mooie toekomst voor locatie Sporkehout .

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.