Home / Brummen-Regiobode / Ondersteuningsgroepen in Brummen

Ondersteuningsgroepen in Brummen

GEM. BRUMMEN – Het Geheugensteunpunt Brummen start het nieuwe jaar met diverse ondersteuningsgroepen. Zo wordt er op maandag 27 januari gestart met een cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten, in Eerbeek. Daarnaast start er in februari weer een nieuwe ‘Breinbeweeggroepen’ in Eerbeek en Brummen. Deze groepen zijn speciaal voor thuiswonende mensen met dementie en bestaat uit het delen van ervaringen en een half uurtje bewegen met een fysiotherapeut.Tot slot kunnen mantelzorgers zich weer opgeven voor deelname aan de ondersteuningsgroep speciaal voor mantelzorgers. Partners of kinderen van thuiswonende mensen met dementie kunnen hieraan deelnemen. Samen met andere lotgenoten kunt ervaringen en informatie uitgewisseld worden. Deze groep start op vrijdag 10 januari en vindt plaats in Brummen. Net als vorig jaar zijn thuiswonende mensen met dementie en mantelzorgers welkom op maandag naar de ontmoetingsochtenden te komen in Plein 5 in Brummen en op donderdagochtend in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Voor aanmelden, nadere informatie en data kan contact opgenomen worden met Heidi Nusselder, co√∂rdinator van Het Geheugensteunpunt: 06 28457299, brummen@hetgeheugensteunpunt.nl.

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.