Home / Rheden-Regiobode / OERRR Baakballen pluizen

OERRR Baakballen pluizen

RHEDEN – Op zondag 26 januari is er om 11.00, 13.00 en 15.00 uur een kinderactiviteit braakballen pluizen in Bezoekerscentrum Veluwezoom. De activiteit is bedoeld voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en aanmelden moet via Natuurmonumenten.nl. Kosten voor deelname aan deze kinderactiviteit zijn 4,20 euro voor kinderen van leden van Natuurmonumenten en kinderen van OERRR en 6,00 euro voor kinderen die geen lid zijn. Ouders betalen niet voor deze activiteit.

Lees ook

Aanmelden voor de Actie Kersttas

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – Mensen die van een minimum inkomen moeten leven, kunnen via …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.