Home / Rheden-Regiobode / NIO nieuwjaars-netwerkbijeenkomst voor vrijwilligers

NIO nieuwjaars-netwerkbijeenkomst voor vrijwilligers

RHEDEN/ROZENDAAL – Het NIO (Netwerk Informele Ondersteuning) nodigt vrijwilligers uit voor haar nieuwjaars-netwerkbijeenkomst op dinsdagmiddag 14 januari in Partycentrum Ons Huis te Rheden. Alle vrijwilligers die zich in georganiseerd verband voor mede-inwoners inzetten op het gebied van welzijn en zorg, zijn welkom vanaf 15.30 uur.
De kerngroep van het NIO verzorgt jaarlijks twee á drie bijeenkomsten met thema’s die op daat moment bij vrijwilligers spelen. Ook is er ruim de tijd om met een hapje en drankje elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Op 14 januari is het programma wat luchtiger dan normaal: Gerrit van Middelkoop entertaint de vrijwilligers ‘langs plekken van plezier en weleer’. Deze Velper kunstenaar en initiatiefnemer van de Dingenfabriek legt verbindingen, net zoals het NIO beoogt. Gerrit doet dit met wat er is verdwenen uit de dorpen, het NIO stimuleert het leggen van verbindingen door vrijwilligers elkaar te laten ontmoeten waardoor zij elkaar gaan vinden in het lokale vrijwilligerswerk.

Vanaf 15.00 uur kunnen vrijwilligers elkaar een goed vrijwilligersjaar toewensen. Het programma begint om 15.30 uur. De netwerkbijeenkomst eindigt rond 17.30 uur. Aanmelden voor deze middag kan via netwerknio@gmail.com of tel. 06 – 36324778.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.