Home / Rheden-Regiobode / Nieuwjaarsreceptie HVR Rheden

Nieuwjaarsreceptie HVR Rheden

RHEDEN – Het bestuur van de Huurdersvereniging Rheden (HVR) nodigt haar leden uit voor een nieuwjaarsreceptie op zaterdag 11 januari. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn zij welkom in Zalencentrum Ons Huis in Rheden. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen leden en het bestuur elkaar een goed nieuw jaar toewensen. Bij vertrek krijgen leden een zinvolle verrassing. Nieuwe leden kunnen ter plaatse worden ingeschreven.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.