Home / Brummen-Regiobode / Nieuwjaarsconcert PJB

Nieuwjaarsconcert PJB

BEEKBERGEN – Op zaterdag 11 januari zal harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB), geheel in de sfeer van André Rieu, haar nieuwjaarsconcert geven in samenwerking met beroepsvioliste Lianne van den Berg.

Onder leiding van dirigent Marten van der Wal begint PJB 2020 met een echt Nieuwjaarsconcert. Ditmaal in de sfeer en met de klanken van André Rieu. Zo staan bekende werken als An der schönen blaue Donau, Hongaarse dans no.5 en Egyptischer Marsch op het programma. Met het werk ‘André Rieu in concert’ komen alle bekende André Rieu walsen en melodieën voorbij.
Het nieuwjaarsconcert begint om 20.00 uur in de Hervormde Kerk Beekbergen, de kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Kaartjes zijn voor aanvang van het concert bij de ingang te verkrijgen voor 6 euro. Na afloop van het concert worden bezoekers van harte uitgenodigd voor een glaasje glühwein of chocolademelk met een kniepertje.
Gastsoliste Lianne van den Berg studeerde aan de conservatoria in Groningen en Amsterdam. Na haar studie werkte ze onder andere samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Radio Philharmonisch Orkest en het Gelders Orkest. Sinds 2010 heeft Lianne een aanstelling bij het Noord Nederlands Orkest en geeft zij vioolles. Met PJB voert Lianne vier werken uit: Czardas, La Vie est Belle, Oblivion en Schindler’s List.

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.