Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe films in Filmhuis Dieren

Nieuwe films in Filmhuis Dieren

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont vrijdag 24 januari de aangrijpende boekverfilming The Good Liar en op dinsdag 28 januari is de Franse feelgood film Hors Normes te zien. Beide films beginnen aan om 20.00 uur en zijn te zien in theater Theothorne, in Dieren.

The Good Liar gaat over beroepsoplichter Roy Courtnay. Hij heeft een nieuw doelwit op het oog: Betty McLeish, een weduwe die miljoenen waard is. En hij wil haar alles afnemen. Maar als de twee naar elkaar toe groeien, verandert een eenvoudige zwendel in een levensgevaarlijk spel.
Hors Normes is gemaakt door de makers van Intouchables. De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. Al meer dan twintig jaar runt Bruno een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Tijdens dit traject wisselen humoristische en confronterende situaties zich af en ontstaan er bijzondere vriendschappen.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.