Home / Doesburg-Regiobode / Nieuw kunst en cultuur initiatief: Confetti

Nieuw kunst en cultuur initiatief: Confetti

DOESBURG – Confetti is een nieuw initiatief voor iedereen die interesse heeft in kunst en cultuur. Het eerste wat Confetti heeft georganiseerd is een serie van vijf colleges van kunsthistorica Maria Driessen. Deze begint op donderdag 23 januari om 14.00 uur in het Arsenaal in Doesburg. Filmhuis Doesburg toont op 9 februari een documentaire over Christo naar aanleiding van de cursus. De initiatiefnemers van Confetti willen een breed en veelzijdig programma aanbieden en staan open voor ieder die een bijdrage wil leveren. Meer informatie is te vinden op www.confettikunstencultuur.nl.

Lees ook

Bronckhorst komt nog rond en stelt moeilijke keuzes uit

GEM. BRONCKHORST – Het is de gemeente Bronckhorst gelukt een sluitende begroting te presenteren voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.