Home / Nieuws / Nadja Renkema-Holstein nieuwe gemeentesecretaris Rheden

Nadja Renkema-Holstein nieuwe gemeentesecretaris Rheden

GEM. RHEDEN – Nadja Renkema-Holstein wordt de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Rheden. Per 15 maart gaat zij deze functie vervullen. Ze volgt Hans Kettelerij op, die binnenkort met pensioen gaat.

Het college is blij met de aanstelling van Renkema en heeft het volste vertrouwen dat zij de organisatie met haar ervaring en persoonlijkheid verder brengt.
Nadja Renkema is momenteel directeur Domein Sociaal van Meerinzicht: de samenwerking van de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. Daarvoor vervulde zij diverse managementfuncties bij gemeenten en in het bedrijfsleven. Nadja heeft veel ervaring in organisatie- en cultuurveranderingsprocessen.
Nadja Renkema-Holstein kijkt uit naar haar nieuwe functie: “Ik heb er veel zin in om in Rheden aan de slag te gaan. Ik vind het een voorrecht om samen met de medewerkers, het college en de raad een bijdrage te kunnen leveren aan deze prachtige gemeente.”

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.