Home / Nieuws / Muziek van Simon & Garfunkel in Theothorne

Muziek van Simon & Garfunkel in Theothorne

DIEREN – Muziek van het beroemde duo Simon & Garfunkel was de inspiratiebron voor het programma Sounds of Silence dat Jop Wijlacker en Dennis Kolen zondagmiddag 19 januari spelen in Dieren. Het duo speelt en zingt de muziek van zijn idolen en haalt aan de hand van die muziek jeugdherinneringen en anekdotes op. Alle bekende nummers komen voorbij, variërend van het ingetogen Scarborough Fair tot het gezellige Mrs Robinson. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden. Jop Wijlacker en Dennis Kolen weten overal een intieme sfeer te creëren. Het tweetal brengt Simon & Garfunkel dichterbij dan je kunt dromen. De voorstelling is in de schouwburgzaal van Theothorne en wordt georganiseerd door RhederArt. De aanvang is 15.00 uur. Kaarten kosten 19,50 euro, inclusief pauzedrankje, en zijn te bestellen via www.rhederart.nl.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.