Home / Nieuws / Motorrijder gewond na uitwijkmanoeuvre

Motorrijder gewond na uitwijkmanoeuvre

VELP – Een bestuurder van een motor is zondag 26 januari gewond geraakt op de Van Spaenallee in Velp. Rond 13.45 uur kwamen twee motoren en en een wielrenner uit de richting van de Biljoen-vijver toen een auto komende vanaf de Van Spaenallee een parkeerplaats op wilde rijden.
De motoren en wielrenner konden een aanrijding voorkomen door uit te wijken, maar door de schrikreactie kwamen de motorrijders ten val. De wielrenner kon ontkomen via een bospad. Een vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De motoren raakten door de val zwaar beschadigd. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak.

Foto: Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Lees ook

Uitdaging ‘Aandacht voor elkaar’

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – Op 7 december start in de gemeenten Rheden en Rozendaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.