Home / Brummen-Regiobode / Moonyard opent cultuurseizoen Vroolijke Frans

Moonyard opent cultuurseizoen Vroolijke Frans

BRUMMEN – De band Moonyard opent op zondag 12 januari het cultuurseizoen van het nieuwe jaar in Uitspanning de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Het optreden van start om 14.30 uur en de entree is zoals altijd gratis.

Moonyard is een zeer dynamische liveband die echte eerlijke muziek brengt. de muzikanten spelen de muziek van Allman Brothers, Little Feat, Stephen Stills, Tom Petty en Jackson Browne. Warme retro-rock uit het Amerika van de jaren 70 met vierstemmige zang en een hijgende Hammond. De band bestaat uit Henk Buiting: Hammondorgel (piano en zang), Stef Woestenenk (leadzang en gitaren), Ronald Buiting (percussie, gitaren en zang), Gerton Eijkelkamp (drums en zang) en Hans Hoog Stoevenbelt (bas).

www.devroolijkefrans.nl

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.